Tweede episode Tales of Monkey Island vanaf 20 augustus beschikbaar

Vandaag heeft Telltale Games bekendgemaakt dat de nieuwe episode in de vijfdelige reeks Tales of Monkey Island vanaf 20 augustus beschikbaar zal zijn voor de PC. De Wii-gamers zullen waarschijnlijk nog wat langer moeten wachten, want voor de Nintendo Wii is voorlopig nog geen datum onthuld.

De tweede episode zal de naam The Siege of Spinning Cay dragen en zal verdergaan waar het verhaal van de eerste episode eindigde. Ook in dit deel zal je met Guybrush Threepwood kunnen gaan jagen op de piraat LeChuck, die inmiddels een menselijk gedaante heeft aangenomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?