Borderlands: The Pre-Sequel

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Tweede DLC-pack Borderlands: The Pre-Sequel verschijnt 16 december

2K Games heeft laten weten dat we het tweede DLC-pack voor Borderlands: The Pre-Sequel volgende week kunnen verwachten. Het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught zal vanaf 16 december te downloaden zijn.

The Holodome Onslaught draait om de Vault Hunters Gaige and Axton, die het in de Holodome Onslaught-arena opnemen tegen hordes vijanden. De DLC bevat een nieuw verhaal, tien nieuwe skill points en verhoogt de level cap naar 60. Naast de The Holodome Onslaught verschijnt er volgende week ook een gratis update voor Borderlands: The Pre-Sequel, die de Ultimate Vault Hunter modus toevoegt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?