Tweede deel Wallace & Gromit vanaf morgen beschikbaar

Het tweede deel in de Arcade-serie Walace & Gromit's Grand Adventures zal vanaf morgen beschikbaar worden gesteld via Xbox Live. Wallace & Gromit: The Last Resort zal een prijskaartje 800 Microsoft-punten dragen.

De game is het de tweede episode in een reeks van vier en zal het verhaal van Wallace en zijn trouwe viervoeter Gromit op het scherm toveren. Het eerste deel verscheen eerder dit jaar al voor de Xbox 360, nadat de gehele vierdelige serie al voor de PC verscheen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?