Tweede Beyond Good & Evil bestaat echt

De allereerste Beyond Good & Evil was een paar jaar geleden een groot succes. De pers was er laaiend over, maar de verkopen vielen tegen. Veel fans wilden een vervolg. Tot nu toe is daar geen informatie over verschenen.

Michel Ancel, Creative lead van de game, heeft al eerder bekendgemaakt dat zijn nieuwste game al een jaar in ontwikkeling is. Ubisoft moest alleen nog even het startschot aangeven, maar nu is het zeker. Tijdens de Ubidays werd er op het laatste moment nog een teaser laten zien van Beyond Good & Evil 2. Er is verder geen informatie bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?