Twee Onechanbara-titels bereiken Europa in februari

Uitgever D3Publisher heeft aangekondigd dat zowel de Wii-titel Onechanbara: Bikini Zombie Slayer als de Xbox 360-titel Onechanbara: Bikini Samurai Squad vanaf 27 februari verkrijgbaar zijn in Europa. Ondanks de verschillende titels gaat het hier weldegelijk om dezelfde game, met uitzondering dat er in de Wii-versie ruimte is voor een aparte besturing.

In dit typische Japans actiespel - vandaar de wel erg vreemde titel - krijg je de controle over een drietal schaarsgeklede meiden die het opnemen tegen een hele meute zombies. Je wisselt tussen een drietal dames in de singleplayer, maar het is eveneens mogelijk om de volledige game coöperatief te spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?