Check al onze gamescom content hier!
Far Cry 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 24 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Twee nieuwe trailers Far Cry 2

Vandaag mogen we allemaal op onze blote knietjes dank betuigen voor 2 nieuwe trailers van Far Cry 2.

De eerste laat ons zien hoe de uitgebreide maar erg simpel te gebruiken Level-editor werkt. In de tweede trailer kijken we met Henk-de-Hamer-zonder-Bovenkamer mee die in zijn bootje een bad trip krijgt en vervolgens nogal warrig op een stel havenmedewerkers het vuur opent.

De level-editor:

Henk:

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?