Twee nieuwe Tom Clancy games onderweg

Michiel Verheijdt liet in een interview weten dat Ubisoft momenteel bezig is met twee nieuwe Tom Clancy games. Om welke games het gaat is echter nog onbekend. Verheijdt mocht namelijk nog niets over deze games onthullen.

Er gingen al geruchten de ronde dat er een nieuwe EndWar game komt, maar het kan natuurlijk ook een nieuwe H.A.W.X. zijn of een nieuw deel binnen de Splinter Cell franchise. Welke games het ook mogen zijn voorlopig laat Ubisoft nog geen info los.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?