Twee nieuwe titels op Games on Demand

Microsoft heeft een goed alternatief om games te kopen als alle winkels dicht zijn. Microsoft heeft namelijk zijn eigen service waarbij je games kunt kopen; Games on Demand. In het begin van deze service waren er nog niet zo veel games, maar het worden er steeds meer.

Vandaag zijn er weer twee nieuwe titels bij het assortiment toegevoegd. Far Cry 2 en Kane & Lynch: Dead Men zijn nu te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?