Twee nieuwe racegames voor de Nintendo Wii

Normaal gesproken komen de games één voor één, maar Nordic Games brengt gelijk twee nieuwe games uit. Nordic Games komt namelijk met twee nieuwe racegames, genaamd Kart Racer en Truck Racer.

In de games gaat het natuurlijk om het racen, of je het nou in je eentje speelt of met zijn twee. Overigens zullen de games vanaf 24 juli beschikbaar op Nintendo Wii, PlayStation 2 en PC. Mario Kart krijgt dus eindelijk meer concurrentie op de Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?