Marvel's Spider-Man
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Twee Fantastic Four-kostuums voor Marvel's Spider-Man

Begin deze maand teasde Marvel Games al dat er iets 'Fantastics' naar Marvel's Spider-Man zou komen. Aangezien het ten de Fantasic Four Week was ging iedereen er van uit dat het om content rondom The Fantastic Four zou gaan en dit blijkt te kloppen. De Spider-Man game ontvangt namelijk twee nieuwe kostuums gebaseerd op de vier superhelden.

De twee Fantastic Four-kostuums zijn aan de game toegevoegd middels een update voor Marvel's Spider-Man. Spelers kunnen nu door New York slingeren uitgerust met het kostuum van Bombastic Bag-Man en het Future Foundation Suit. Eerder werd al het Spider-Man kostuum uit de Sam Raimi-films toegevoegd aan de game. Mogelijk komen er later dit jaar nog meer nieuwe kostuums.

Marvels SpiderMan  Fantastic Four

Marvel's Spider-Man is sinds 7 september 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

BRON Marvel Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?