Twee DLC-pakketten voor Darksiders III bekendgemaakt

Geplaatst:

THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat Darksiders III in ieder geval twee DLC-pakketten krijgt. De twee uitbreidingen The Crucible en Keepers of the Void bevatten nieuwe puzzels, wapens, vijanden en armor.

In The Crucible wordt Fury uitgedaagd door een nog onbekende entiteit om haar vechtskills te testen. Dit doet ze in de Crucible, waar ze het wave na wave opneemt tegen diverse vijanden. Door ver te komen kun je nieuwe items en beloningen vrijspelen. In Keepers of the Void reis je met Fury af naar de Serpent Holes om het op te nemen tegen een gevaarlijke vijand die daar woont. Op je pad kom je diverse puzzels en vijanden tegen die de weg ernaartoe niet makkelijk maken. Als je zegeviert speel je alle wapens van de Hollows vrij en verdien je bovendien The Abyssal Armor.

onbekend

Darksiders III komt uit op 27 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: THQ Nordic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders III

Series

Darksiders

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 november 2018

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord