Troy Baker en Randy Pitchford in de clinch over Borderlands 3

Geplaatst:

Stemacteur Troy Baker, die onder meer een stem insprak voor Tales of the Borderlands, ligt in de clinch met Randy Pitchford van Gearbox over zijn vermeende rol in de nieuwe game Borderlands 3.

Een grote miscommunicatie lijkt de aanleiding te zijn van een vete tussen stemacteur Troy Baker en Randy Pitchford. In een interview werd Baker gevraagd of hij een rol zou spelen in Borderlands 3, waarop zijn antwoord kort en bondig "nee" luidde. Een Borderlands-fan had dit ook meegekregen en vroeg aan Randy Pitchford op Twitter waarom Troy Baker de rol van Rhys niet vertolkt in de nieuwe Borderlands-game. Pitchford antwoordde daarop dat hij dat beter aan Troy Baker kon vragen omdat hij de rol zou hebben geweigerd en dat viel bij de stemacteur verkeerd. De populaire acteur geeft in een interview met OnlySP namelijk aan dat hij heel graag mee had willen werken aan Borderlands 3, maar daar niet voor is gevraagd door Gearbox en dat Randy Pitchford eerst zijn feiten op een rijtje moet hebben voordat hij dingen op internet zet. Hieronder zie je het vermeende interview met Troy Baker.

Randy Pitchford heeft nog niet op de uitlatingen van Baker gereageerd, maar Pitchford is er doorgaans niet vies van om te reageren.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord