Troy: A Total War Saga bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 19 september 2019 09:36

Er gingen al wat geruchten rond over de setting van de nieuwe Total War-game. Nu lijkt Troy: A Total War Saga toch echt bevestigd.

Er zijn inmiddels al flink wat Total War-games uitgekomen. Ontwikkelaar Creative Assembly zit echter niet stil en brengt regelmatig nieuwe games in de serie uit. Vorige maand ging er een gerucht rond over de volgende Total War-game die Troy heet. Nu lijkt dit gerucht bevestigd te zijn. Op Reddit is namelijk een foto opgedoken van de cover van de nieuwste editie van PC Gamer Magazine. Op de cover van dit tijdschrift wordt bevestigd dat de volgende Total War-game Troy: A Total War Saga heet. Meer is er nog niet bekend over de game, maar volgens de ondertitel wordt dit "an epic battle in a world of gods and monsters."

Hopelijk wordt er gauw meer bekendgemaakt rondom de game.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord