Troy: A Total War Saga bevestigd

Er gingen al wat geruchten rond over de setting van de nieuwe Total War-game. Nu lijkt Troy: A Total War Saga toch echt bevestigd.

Er zijn inmiddels al flink wat Total War-games uitgekomen. Ontwikkelaar Creative Assembly zit echter niet stil en brengt regelmatig nieuwe games in de serie uit. Vorige maand ging er een gerucht rond over de volgende Total War-game die Troy heet. Nu lijkt dit gerucht bevestigd te zijn. Op Reddit is namelijk een foto opgedoken van de cover van de nieuwste editie van PC Gamer Magazine. Op de cover van dit tijdschrift wordt bevestigd dat de volgende Total War-game Troy: A Total War Saga heet. Meer is er nog niet bekend over de game, maar volgens de ondertitel wordt dit "an epic battle in a world of gods and monsters."

Troy A Total War Saga

Hopelijk wordt er gauw meer bekendgemaakt rondom de game.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?