Check al onze gamescom content hier!
Tropico 6
  • ONTWIKKELAAR Limbic Entertainment
  • RELEASEDATUM 29 maart 2019, 27 september 2019 (PS4), 27 september 2019 (XONE)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Tropico 6 wordt twee maanden uitgesteld

Tropico 6 was gepland voor deze maand, maar wordt twee maanden uitgesteld. Kalypso en Limbic hebben dit besloten om de verkregen feedback van de bèta te implementeren.

De managing director Simon Hellwig gaf zijn reden in een brief naar de community. Hij heeft de game uren gespeeld en vindt de game goed, maar nog niet geweldig. Door zijn eigen ervaring en die van gamers die de bèta hebben geprobeerd, is besloten voor het uitstel. Zo worden het pathfinding, de multiplayer en de gesimuleerde Tropicans en hun economie verfijnd. Je moet rekening houden met de levens van de Tropicans, want hun dagelijks leven en hun verwachtingen kruisen meer met jouw plannen dan in de voorgaande delen.

Als je de game hebt gepreorderd, krijg je door de vertraging de eerste DLC gratis. Tropico 6 komt op 29 maart naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON pcgamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?