Tropico 6 wordt twee maanden uitgesteld

Geplaatst:

Tropico 6 was gepland voor deze maand, maar wordt twee maanden uitgesteld. Kalypso en Limbic hebben dit besloten om de verkregen feedback van de bèta te implementeren.

De managing director Simon Hellwig gaf zijn reden in een brief naar de community. Hij heeft de game uren gespeeld en vindt de game goed, maar nog niet geweldig. Door zijn eigen ervaring en die van gamers die de bèta hebben geprobeerd, is besloten voor het uitstel. Zo worden het pathfinding, de multiplayer en de gesimuleerde Tropicans en hun economie verfijnd. Je moet rekening houden met de levens van de Tropicans, want hun dagelijks leven en hun verwachtingen kruisen meer met jouw plannen dan in de voorgaande delen.

 1 1 1 1 1

Als je de game hebt gepreorderd, krijg je door de vertraging de eerste DLC gratis. Tropico 6 komt op 29 maart naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tropico 6

Series

Tropico

Uitgever

Kalypso Media

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 maart 2019

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord