Tropico 6 krijgt nieuwe bèta

Geplaatst: 28 september 2018 12:40
Aangepast: 28 september 2018 15:31

Er is zojuist een nieuwe bèta van start gegaan voor Tropico 6. Dit heeft uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Limbic Entertainment laten weten. Als je de game hebt gepre-orderd kun je alvast een voorproefje krijgen op de game.

Het zesde deel in de reeks werd zo'n jaar geleden onthuld. In de game ben jij een dictator en mag jij net als in de voorgangers als de El Presidente een bananenrepubliek vormgeven. In dit zesde deel kun je iconische monumenten, zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren uit Frankrijk of het Vrijheidsbeeld uit Amerika in jouw land plaatsen. Naast dat je monumenten uit buurlanden kunt stelen, is ook het transportsysteem op de schop gegaan, waardoor verbindingen tussen de verschillende eilanden vanaf nu mogelijk is.

Tropico 6 moet in januari 2019 uitkomen voor de pc. In de zomer van 2019 verschijnt deze managementgame voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is onduidelijk of de game ook naar de Nintendo Switch komt.

Bron: YouTube & persbericht
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tropico 6

Series

Tropico

Uitgever

Kalypso Media

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 maart 2019

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord