Check al onze gamescom content hier!
Tropico 6
  • ONTWIKKELAAR Limbic Entertainment
  • RELEASEDATUM 29 maart 2019, 27 september 2019 (PS4), 27 september 2019 (XONE)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Tropico 6 krijgt nieuwe bèta

Er is zojuist een nieuwe bèta van start gegaan voor Tropico 6. Dit heeft uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Limbic Entertainment laten weten. Als je de game hebt gepre-orderd kun je alvast een voorproefje krijgen op de game.

Het zesde deel in de reeks werd zo'n jaar geleden onthuld. In de game ben jij een dictator en mag jij net als in de voorgangers als de El Presidente een bananenrepubliek vormgeven. In dit zesde deel kun je iconische monumenten, zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren uit Frankrijk of het Vrijheidsbeeld uit Amerika in jouw land plaatsen. Naast dat je monumenten uit buurlanden kunt stelen, is ook het transportsysteem op de schop gegaan, waardoor verbindingen tussen de verschillende eilanden vanaf nu mogelijk is.

Tropico 6 moet in januari 2019 uitkomen voor de pc. In de zomer van 2019 verschijnt deze managementgame voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is onduidelijk of de game ook naar de Nintendo Switch komt.

BRON YouTube & persbericht

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?