Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trophies ontbreken in Fallout 3

De achievements van de Xbox360 versie van Fallout zijn al bekend, maar over het nieuwe Trophies systeem van de PlayStation 3 was nog geen duidelijkheid.

Bethesda heeft nu gemeld dat er helemaal geen Trophies zullen zijn voor de game bij de launch. "We hebben de Trophies niet in de game kunnen verwerken, zodat ze voor de release beschikbaar zouden zijn", vertelde Peter Hine van Bethesda. Wel zei hij dat het mogelijk is dat er later nog Trophies gaan komen. Wij wachten af, zodra er meer over bekend is kun je dat natuurlijk te weten komen op Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?