Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

007: Quantum of Solace

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trophies nieuwe Bond-game bekend

Eind dit jaar zal de nieuwe Bond-film niet alleen de bioscopen betreden, maar ook de gameswereld. 007: Quantum of Solace zal verschijnen op pc, NDS, Wii, Xbox 360 en PlayStation 3.

Aangezien tegenwoordig elke PlayStation 3-game Trophies meekrijgt, kan Quantum of Solace daarin niet achterblijven. Ze zijn nu bekend, en hier te bekijken. Let op! De 51 Trophies bevatten enige spoilers rondom het verhaal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?