Trophies niet voor iedereen

Er is duidelijk geworden dat nog lang niet alle PlayStation 3-games Trophies zullen hebben na de 2.40-update. Verschillende ontwikkelaars hebben al aangegeven geen Trophies te zullen toevoegen aan hun reeds verschenen toppers.

Insomaniac maakte bekend geen Trophies te zullen toevoegen aan Resistance: Fall of Man en Ratchet & Clank: Tools of Destruction. Momenteel gaat alle aandacht naar het maken van Resistance 2.

Infinity Ward laat de Trophy-ondersteuning voor wat het is als het gaat om Call of Duty 4. Ook Infinity Ward zegt bezig te zijn met andere dingen en vindt dat de Trophies te laat zijn verschenen om nog in de game gestopt te worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?