Trophies Modern Warfare 2

Gamers die graag op jacht gaan naar allerlei digitale trofeeën kunnen alvast de trophies van Call of Duty: Modern Warfare 2 doornemen. Het blijft altijd leuk om je virutele prijzenkast bij te vullen en hoe kun je dat nu beter doen dan met zo'n enorme topgame!

Het zijn er aardig wat en wellicht lukt het je wel om die platinum trofee binnen te slepen. Om zo lekker te kunnen showen dat je de ultieme Call of Duty king bent..toch? Bekijk de trophies hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?