Trinity Universe komt naar Europa

Goed nieuws voor alle PS3-gebruikers die helemaal weg zijn van Japanse RPG's. Trinity Universe zal namelijk ook naar Europa komen. NIS America maakte bekend dat de game vanaf deze zomer ook in Europa beschikbaar zal zijn voor de PS3.

Trinity Universe zal de karakters uit de series Disgaea en Altelier samen brengen in één game. Overigens zal de game in juni niet alleen naar Europa komen. De game zal namelijk ook in Noord-Amerika gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?