Trine 4 aangekondigd voor volgend jaar

Geplaatst:
Aangepast: 25 oktober 2018 21:39

De magische wereld van ontwikkelaar Frozenbyte krijgt opnieuw een vervolg in de vorm van Trine 4. Dat heeft uitgever Modus Games op de Twitterpagina van Trine getoverd.

De Trine-serie staat bekend om de betoverende puzzels waarin je je magische krachten in dient te zetten om verder te komen. Meer dan een aankondiging hebben Modus Games en Frozenbyte nog niet gedaan, maar als het aan de uitgever en ontwikkelaar ligt komt daar binnenkort verandering in. Wel geven zij aan dat de game naar pc en de drie grote consoles gaat komen. Dus op welk platform je ook speelt, Trine 4 is volgend jaar bijna niet te missen.

Een exacte datum is nog niet bekend, maar Trine 4 gaat in 2019 zijn opwachting maken op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trine 4

Series

Trine

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

25 oktober 2018

Ontwikkelaar

Frozenbyte

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord