Destiny 2
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE MMO, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trials of Osiris keert terug naar Destiny 2

In een speciale video heeft Bungie laten weten dat de populaire Destiny 1 modus Trials of Osiris volgend seizoen terugkeert naar Destiny 2.

In Trials of Osiris is het de bedoeling dat teams van drie spelers zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Hoe meer wedstrijden er gewonnen worden hoe beter de uiteindelijke beloning is. In totaal mag een team maar drie wedstrijden verliezen. De modus is alleen speelbaar in het weekend en brengt de Destiny 1 mappen Cauldron, Exodus Blue en Anomaly terug naar Destiny 2. Daarnaast keert de Trials armour set terug met een speciaal effect. Wanneer teams zichzelf bewezen hebben in het weekend, is dit voor iedereen zichtbaar.

Trials of Osiris keert terug naar Destiny 2 op 13 maart. Destiny is al gratis speelbaar op de Xbox One, Ps4 en PC.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?