Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Treyarch neemt ontwikkeling Call of Duty 2020 over

Momenteel lopen de gemoederen hoog op over de Call of Duty die ons dit jaar te wachten staat, maar bij Activision ligt de focus momenteel even op de shooter voor het jaar erna. Treyarch neemt de ontwikkeling over van Raven en Sledgehammer.

Drie bronnen die beschikken over informatie van binnenuit, zijn uit de school geklapt tegenover Kotaku. Volgens het drietal heeft Activision besloten Raven en Sledgehammer terug te fluiten en Treyarch aan te wijzen als leider over het project. De twee studio's blijven wel betrokken bij de ontwikkeling, maar in een assisterende rol. De bronnen geven in het interview ook aan dat de game gebaseerd wordt op de Koude Oorlog en het wordt waarschijnlijk een nieuwe Black Ops-game. Activision had in eerste instantie Raven aangewezen als leidende studio voor dit project, maar dat ging schijnbaar niet volgens wens.

Call of Duty Black Ops 41

Verdere informatie omtrent de game zelf is nog niet bekendgemaakt, de peilen zijn eerst nog gericht op de Call of Duty-game die we dit jaar voorgeschoteld krijgen.

BRON Kotaku

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?