Treyarch neemt ontwikkeling Call of Duty 2020 over

Geplaatst: 20 mei 2019 22:40

Momenteel lopen de gemoederen hoog op over de Call of Duty die ons dit jaar te wachten staat, maar bij Activision ligt de focus momenteel even op de shooter voor het jaar erna. Treyarch neemt de ontwikkeling over van Raven en Sledgehammer.

Drie bronnen die beschikken over informatie van binnenuit, zijn uit de school geklapt tegenover Kotaku. Volgens het drietal heeft Activision besloten Raven en Sledgehammer terug te fluiten en Treyarch aan te wijzen als leider over het project. De twee studio's blijven wel betrokken bij de ontwikkeling, maar in een assisterende rol. De bronnen geven in het interview ook aan dat de game gebaseerd wordt op de Koude Oorlog en het wordt waarschijnlijk een nieuwe Black Ops-game. Activision had in eerste instantie Raven aangewezen als leidende studio voor dit project, maar dat ging schijnbaar niet volgens wens.

onbekend

Verdere informatie omtrent de game zelf is nog niet bekendgemaakt, de peilen zijn eerst nog gericht op de Call of Duty-game die we dit jaar voorgeschoteld krijgen.

Bron: Kotaku
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord