Trek Nintendo DS games uit machines

In november was de PlayStation 3 de eerste die games verkocht via een soort van drankautomaat. Erg opmerkelijk natuurlijk, want zo'n machine zie je nou niet echt iedere dag staan. Maar nu is Sony niet meer de enige die games en consoles op deze manier aanbiedt.

Op verschillende vliegvelden zijn nu namelijk machines te vinden waar je Nintendo DS handhelds en games kunt kopen. Het kopen van een handheld of game gaat op dezelfde manier als het kopen van frisdrank. Je stopt wat geld in de machine, drukt op het juiste knopje, en in plaats van een lekker drankje rolt er nu een Nintendo DS uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?