Travis Strikes Again: No More Heroes
  • ONTWIKKELAAR Grasshopper Manufacture
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 januari 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Travis Strikes Again: No More Heroes komt naar PlayStation 4 en pc

Als je de nieuwste No More Heroes-game graag had willen spelen, maar niet in het bezit bent van een Nintendo Switch, dan heb je binnenkort geluk. Travis Strikes Again: No More Heroes komt namelijk naar de PlayStation 4 en pc.

Tijdens MomoCon, een fan congres voor anime, games en comics in Atlanta, Georgia, gaf SUDA51 een speciaal panel voor Travis Strikes Again: No More Heroes. Tijdens dit speciale panel had de ontwikkelaar het over verschillende aspecten van de game en vertelde hij dat hij ook een speciale aankondiging had voor de fans. Tegen het einde van het panel gaf SUDA51 aan dat de game uiteindelijk naar de PlayStation 4 en pc gaat komen. De ontwikkelaar had nog geen releasedatum genoemd en ook niet of de port ook alle DLC gaat krijgen. Het is echter wel aannemelijk dat ook de DLC uiteindelijk naar de PlayStation 4 en pc komen.

Travis Strikes Again No More Heroes PS4 en pc

Travis Strikes Again: No More Heroes is momenteel verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Later wordt de game ook uitgebracht op de PlayStation 4 en op pc via Steam.

BRON MomoCon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?