Transformers: Revenge of the Fallen

  • Ontwikkelaar Luxoflux
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Transformers: Revenge of the Fallen op komst

Tegenwoordig is het normaal dat er van vrijwel elke Hollywood blockbuster film ook een game uit komt. Zo komt er dus ook een nieuwe Transformers game. Activision heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met Transformers: Revenge of the Fallen die gebaseerd is op de nieuwe Transformers film.

De enige vrijgegeven informatie is dat In tegenstelling tot het vorige deel, Transformers The Game, de nieuwe game wel een multiplayer mode bevat en meer speelbare Transformers biedt.

De releasedatum is helaas niet bekend, maar de film zal op 26 juni verschijnen. Er is een grote kans dus dat de game ook rond die tijd zal uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC en PlayStation 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?