Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trainer customization-opties keren terug in Pokémon Sword en Shield

Vandaag is er bekendgemaakt dat trainer customization-opties terugkeren in Pokémon Sword en Shield. Het nieuws werd vandaag geplaatst op Pokémonplatform Serebii.

Seribii ondekte het nieuws door een wedstrijd van het Japanse modeketen Uniqlo. Zij hielden een wedstrijd waar mensen een ontwerp voor een t-shirt konden insturen. Het winnende ontwerp wordt aan Pokémon Sword en Shield toegevoegd. De winnaar van de wedstrijd werd onlangs bekendgemaakt. Zo is er op een leuke manier naar buiten gekomen dat character customization in de nieuwe generatie Pokémon games terugkeert.

Pokémon Sword en Shield komt eind dit jaar uit op de Nintendo Switch.

BRON Serebii

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?