Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zombies Outbreak-modus CoD: Black Ops Cold War onthuld

De nieuwe Zombies Outbreak-modus die naar Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 komt is officieel onthuld via een trailer. Hierin worden de eerste beelden getoond van wat spelers kunnen verwachten van deze nieuwe Zombies-ervaring.

Vorige week werd Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 onthuld, waarin ook werd bekendgemaakt dat er een nieuwe zombie-ervaring naar de shooter komt genaamd Outbreak. Hiervan is recentelijk nieuwe informatie over vrijgegeven, waaronder beelden van hoe deze nieuwe Zombie-modus eruit gaat zien. In Zombies Outbreak ga je met maximaal drie andere operators op een grote missie: Operation Treshold. Deze missie vindt plaats in verschillende regio in de Ural Mountains in Rusland en het voornaamste doel is de objectives te halen en om zo veel mogelijk zombies te elimineren voordat jij door de zombies wordt neergehaald. De Zombies Outbreak brengt ook nieuwe Aetherium Crystal types met zich mee, Refined en Flawless, waarmee spelers hun Weapon Classes, Field Upgrades, Perks en Ammo Mods permanent mee kunnen upgraden.

Zombies Outbreak is vanaf 25 februari beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, wanneer ook Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 uitkomt. Van 25 februari tot en met 4 maart is de multiplayer-modus en de Zombies Outbreak-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War gratis te spelen.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?