Trailer: Zombie Army 4 krijgt DLC genaamd Blood Count

Geplaatst: 13 mei 2020 10:10
Aangepast: 13 mei 2020 11:56

Zombie Army 4: Dead War krijgt binnenkort er een nieuwe uitbreiding bij genaamd Blood Count. Dit laat Rebellion weten via de onderstaande trailer.

Dit is de tweede DLC voor Zombie Army 4: Dead War en de spelers krijgen weer te maken met de ondode nazi's. Dit keer zijn er echter ook andere wezens aanwezig dan alleen zombies. Een nieuw soort monster wordt getoond in de trailer, die erg veel lijkt op een vleermuis. De nieuwe campaign Blood Count neemt de spelers mee naar een geheime nazi faciliteit. Ze bouwen daar een enorme boor. Naast de nieuwe missies, krijgen de spelers ook de mogelijkheid om als een nieuwe personage te spelen, namelijk Werner. Naast het nieuwe karakter komen er nieuwe cosmetische maskers naar de game, gepaard met bloederige wapenskins. Tot slot kunnen spelers aan de slag met een nieuw wapen, de Mortar Shotgun. Lees hier onze review van Zombie Army 4: Dead War.

Zombie Army 4: Dead War is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zombie Army 4: Dead War

Series

Zombie Army

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 februari 2020

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.