Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zo overleef je in de co-op shooter Outriders

Square Enix heeft bekendgemaakt hoe je kan overleven in de donkere sci-fi wereld van Outriders. In een trailer worden de overlevingsregels onthuld.

Zeg maar gedag tegen wegrennen en verstoppen in de co-op shooter Outriders. Square Enix heeft namelijk in een trailer de regels gedeeld die ervoor zorgen dat je het gevaarlijke universum van Outriders kan overleven en wegduiken is daar niet één van. Zo is dekking voor lafaards, moet je je krachten inzetten, kan je anderen elimineren om weer health points erbij te krijgen en je moet vooral agressief spelen. Wat vooral duidelijk wordt door deze regels is dat Outriders bomvol actie zit en dat stealth geen optie is.

Outriders komt op 2 februari 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Outriders zou eerst dit jaar verschijnen, maar werd uitgesteld naar volgend jaar.

BRON The Game Awards

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?