Super Mario Maker 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Zelda's Link toegevoegd als speelbaar personage in Mario Maker 2

Er komt later deze week een wel heel bijzondere update naar Super Mario Maker 2. The Legend of Zelda's Link wordt dan namelijk toegevoegd als speelbaar personage.

Later deze week verschijnt de 2.0.0-update voor Super Mario Maker 2. Deze update voegt verschillende nieuwe bouwblokken toe, zoals een sprintblok of een bevroren munt. Daarnaast komt er ook een nieuwe speelmodus naar de game. De Ninji Speedrun-modus geeft je speciale levels die bedoeld zijn om zo snel mogelijk uit te spelen. Het is de bedoeling dat je de strijd aangaat met spelers over de hele wereld om de snelste tijd neer te zetten in een bepaald level. Daarnaast wordt ook Link, bekend van de The Legend of Zelda-games, als speelbaar personage aan de game toegevoegd. In zijn eigen game, The Legend of Zelda: Link's Awakening, hebben we al bekende Mario-personages zoals de Chain Chomp en de Piranha Plant kunnen zien. Nu is het andersom de beurt aan Link om in een Mario-game te verschijnen. Middels het Master Sword kan Mario in de bekende jonge held veranderen en krijgt hij daarmee ook een aantal nieuwe vaardigheden. Zo kan hij met zijn zwaard aanvallen, maar ook bommen gebruiken of zijn pijl en boog.

Super Mario Maker 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De 2.0.0-update die Link en meer aan de game toevoegt, verschijnt 5 december.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?