Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
DAKAR 18
  • ONTWIKKELAAR Bigmoon Entertainment
  • RELEASEDATUM 25 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Zand happen in launchtrailer DAKAR 18

Fans van het wat wildere racewerk zitten goed met Dakar 18, die vandaag de winkels in is gescheurd. Kocht Media laat nu in de launchtrailer zien wat je allemaal van de racegame kunt verwachten.

DAKAR 18 bevat één van de grootste open werelden voor een racegame. Het draait hier allemaal om de DAKAR-rally, die wordt gehouden in Zuid-Amerika. De game focust zich op realisme en is dus uitermate geschikt voor de diehard DAKAR-fans. Het is mogelijk om het op te nemen tegen de computer, of zowel offline als online tegen elkaar races in verschillende voertuigen waaronder rallyauto's, motoren, trucks, quads en SSV's. Dat wordt dus flink wat zand en modder happen!

DAKAR 18 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Koch Media

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?