Yakuza: Like a Dragon
  • ONTWIKKELAAR Ryu Ga Gotoku Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Yakuza: Like a Dragon officieel onthuld

Tijdens de Tokyo Game Show werd Yakuza: Like a Dragon officieel onthuld. Middels een gloednieuwe trailer werd de nieuwste Yakuza-game officieel uit de doeken gedaan.

Yakuza: Like a Dragon is het zevende deel uit de Yakuza-serie. Dit nieuwe deel werd vorige maand al een beetje geteased, maar is nu tijdens de Tokyo Game Show officieel onthuld. Deze nieuwe Yakuza introduceert een nieuw hoofdpersonage, namelijk Ichiban Kasuga. Voor de vijftiende verjaardag van de serie wordt deze nieuwe Yakuza geheel in een nieuw jasje gestoken. Zo wordt het gevechtssysteem volledig opnieuw vormgegeven en worden er turn-based RPG-elementen aan toegevoegd.

Yakuza: Like a Dragon verschijnt 16 januari 2020 in Japan. Later dat jaar volgt ook een Westerse release.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?