Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
  • ONTWIKKELAAR Monolith Productions
  • RELEASEDATUM 14 september 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Xenoblade Chronicles 2: Torna the Golden Country komt uit in september

Nintendo heeft met de nieuwste trailer voor Xenoblade Chronicles 2: Torna the Golden Country de aandacht volledig gericht op de uitbreiding en de Expansion Pass voor de game. De ontwikkelaar Monolith Soft heeft wat verrassingen in petto waaronder Shulk en Fiora als unieke zwaarden.

De focus in deze trailer ligt op de Torna the Golden Country, het land dat 500 jaar geleden vernietigd werd. Onze helden worden aangenaam verrast als ze de troonopvolger tegenkomen die ze verloren waanden. Aan hen om het mysterie op te lossen wie het land uiteindelijk verraden en vernietigd heeft. Uiteraard is de DLC verkrijgbaar zowel met als zonder de Expansion Pass.

Xenoblade Chronicles 2: Torna the Golden Country komt uit op 14 september voor de Expansion Pass-houders en 21 september los, op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?