Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Xbox Series
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Xbox' Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes moet Japanse markt winnen

Xbox probeert de Japanse markt te betoveren. Eijyuden Chronicle: Rising en Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes zijn namelijk in de maak voor de Microsoft platforms.

In onderstaande trailer zien we wat beelden van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. De JRPG is momenteel in de maak voor de Xbox Series en heeft een behoorlijk aparte visuele stijl. In de trailer maken we kennis met een aantal van de helden, of het er ook daadwerkelijk honderd gaan zijn is natuurlijk nog maar de vraag. Tevens sluit de trailer af met een logo van Eiyuden Chronicle: Rising.

Eiyuden Chronicle: Rising moet verschijnen in 2022. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes laat nog wat langer op zich wachten. Deze komt namelijk in 2023 te verschijnen.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?