WWE 2K22

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: WWE 2K22 moet zorgen voor triomfantelijke comeback

WWE 2K krijgt een nieuwe iteratie in de vorm van WWE 2K22. De franchise ligt al een flinke tijd onder vuur en daarom is er afgelopen jaar geen WWE 2K21 verschenen. Na een jaar sabbatical keert de serie terug in zijn gebruikelijke vorm. Reden voor een feestje?

Als 2K ergens verstand van heeft, dan zijn het wel sportgames. Met de WWE-franchise gaat het echter allemaal een beetje bergafwaarts. Na een uitermate teleurstellend WWE 2k20 (check de review van WWE 2K20 hier), had 2K besloten om 2K21 te annuleren. Dit om de opvolger vele malen beter te maken. Toch verscheen er nog even WWE 2K Battlegrounds. Een nieuwe game met een meer cartooneske insteek. Battlegrounds is gematigd ontvangen, maar het was desalniettemin een grote stap voorwaarts ten opzichte van 2K20. Nu keert de meer realistische versie dus terug in de vorm van WWE 2K22. Of dat reden is voor een feestje weten we nog niet. De aankondigingstrailer is echter hieronder de checken! In de trailer, die is aangekondigd gedurende Wrestle Mania, zien we hoe Rey Mysterio iemand alle hoeken van de ring laat zien.

Wanneer we WWE 2K22 kunnen verwachten is momenteel nog onbekend.

BRON WWE

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?