Trailer: WRC 10 aangekondigd door Nacon

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2021 17:42

Na de goed ontvangen WRC 9, is het nu tijd voor WRC 10! Nacon onthult de game middels een nieuwe trailer gevuld met World Rally Championship actie.

WRC staat natuurlijk voor World Rally Championship en de races die daarin plaatsvinden zijn niet voor watjes. Het racen gaat hard op ruig terrein. WRC 10 viert het 50-jarige jubileum van de sport. In de trailer zien we dan ook de nieuwe racewagens en de nieuwe tracks die voorkomen in het 2021-seizoen. Estland, Kroatië, Spanje en België maken een debuut in de WRC-game. Naast het huidige seizoen kunnen spelers ook genieten van klassieke races. Dit keer komt WRC 10 uit op zowel de vorige als de huidige generatie consoles. Bekijk hier de review van WRC 9. Nacon heeft ook aangegeven deze week meer informatie vrij te gaan geven over Test Drive Unlimited: Solar Crown.

WRC 10 is beschikbaar vanaf 2 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC 10

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 september 2021

Ontwikkelaar

KT Racing

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord