WRATH: Aeon of Ruin

  • Ontwikkelaar KillPixel
  • Eerste releasedatum 22 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, First Person Shooter, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: WRATH: Aeon of Ruin Update 3 aangekondigd

WRATH: Aeon of Ruin Update 3 is de nieuwste content die beschikbaar wordt gesteld voor de retroshooter. De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer.

WRATH: Aeon of Ruin is een actievolle first person shooter, die veel lijkt op andere arena shooters zoals DOOM. In Update 3 reizen de spelers af naar een moeras, die gevuld is met allerlei soorten monsters. Naast het nieuwe level zien we ook een nieuwe vijandsoort en een nieuwe artefact. Ondanks dat WRATH: Aeon of Ruin zich al een tijdje in Early Access bevindt, heeft de actiegame uitstekende spelersbeoordelingen. De 1.0 release is later dit jaar.

WRATH: Aeon of Ruin is nu beschikbaar in Early Access voor de pc. De game lanceert volledig in de zomer van dit jaar.

BRON 3D Realms

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?