Worms Rumble

  • Ontwikkelaar Team17
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Platform, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Worms Rumble viert release met trailer

Worms Rumble lanceert vandaag en om het te vieren heeft Team17 een nieuwe trailer gepubliceerd. Deze trailer geeft je een korte samenvatting wat er in deze Battle Royale-game te vinden valt.

Kleurrijk en chaotisch, zo kun je Worms Rumble zeker wel omschrijven. In plaats van een traditionele versie van Worms, gaat Worms Rumble niet strategisch aan de gang, maar draait het juist om de snelle combat. Deze multiplayergame is te spelen in squads of solo. Je kunt aan de slag in de Battle Royale-modus "Last Worm Standing", maar er zijn ook klassieke modi zoals "Team Deathmatch". Het gigantische arsenaal van de Worms-franchise is ook zeker weer aanwezig en de map lijkt (letterlijk) in de hoogte te schieten. De game heeft volledige crossplay support tussen Steam en PlayStation. Bekijk hier onze preview van Worms Rumble. Vergeet niet vanavond naar onze livestream van Worms Rumble te kijken!

Worms Rumble is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?