Trailer: Worms Rumble officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 2 juli 2020 14:11

Team 17 heeft een nieuwe Worms-game aangekondigd om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren! De game wordt "anders dan alles wat er ooit eerder is verschenen", zo pronkt de ontwikkelaar in een persverklaring op haar website. Maak kennis met Worms Rumble!

Worms Rumble is een realtime vechtgame voor maximaal 32 spelers waarbij cross-play mogelijk is. Elke speler bestuurt een enkele worm in Team Deathmatch- of Battle Royale (zowel solo als squad) -gevechten en vecht het uit in enorme, semi-vernietigbare omgevingen. De game krijgt realtime content-ondersteuning, waardoor spelers regelmatig nieuwe wormaanpassingen mogen verwachten. Daarnaast krijgt de game een rangsysteem, waarmee cosmetica voor de worms ontgrendeld kan worden. Worms Rumble krijgt ook seizoensevenementen en uitdagingen waaraan spelers kunnen deelnemen. Bij de lancering van de game zijn de iconische iconische Bazooka, Handkanon, Honkbalknuppel, Assault Rifle en Shotgun uiteraard aanwezig. In de trailer hieronder is ook de 'heilige handgarnaat' weer te zien (en te horen):

Je kunt je nu registreren om de gesloten bèta van de game te proberen, die loopt van 15 juli tot 20 juli. Voor wanneer Worms Rumble gepland staat is vooralsnog niet bekend. Wel is bekend dat de game uitkomt voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Team 17

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Worms Rumble

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Team17

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord