Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
World of Warcraft: Shadowlands
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 november 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: World of Warcraft: Shadowlands krijgt story trailer

World of Warcraft: Shadowlands heeft een nieuwe story trailer gedeeld. De game komt uit op 24 november en Blizzard zegt een hoop te hebben verbeterd aan de game.

Onder andere de gevechten en beloningen in de Maw-zone zijn 'grondig aangepast', aldus Blizzard. Daarnaast hebben ze ook het Covenant-systeem aangepakt. Van de Covenants kunnen spelers spreuken krijgen die alleen in specifieke zones werken. Ze zijn te vinden in de vier nieuwe zones van de game. Hoeveel er precies is aangepast hieraan is niet helemaal duidelijk, maar de ontwikkelaar geeft aan dat de keuze van de speler meer impact moet gaan hebben. De game werd eerder deze maand uitgesteld tot 'eind dit jaar', hij had eigenlijk op 27 oktober uit moeten komen. Shadowlands wordt de achtste uitbreiding van World of Warcraft. Met deze uitbreiding wordt het klassensysteem aangepast en worden er nieuwe facties, dungeons en raids toegevoegd.

World of Warcraft: Shadowlands verschijnt in de nacht van 23 op 24 november om middernacht.

BRON Tweakers

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?