Trailer: World of Warcraft: Shadowlands krijgt story trailer

Geplaatst:
Aangepast: 30 oktober 2020 13:51

World of Warcraft: Shadowlands heeft een nieuwe story trailer gedeeld. De game komt uit op 24 november en Blizzard zegt een hoop te hebben verbeterd aan de game.

Onder andere de gevechten en beloningen in de Maw-zone zijn 'grondig aangepast', aldus Blizzard. Daarnaast hebben ze ook het Covenant-systeem aangepakt. Van de Covenants kunnen spelers spreuken krijgen die alleen in specifieke zones werken. Ze zijn te vinden in de vier nieuwe zones van de game. Hoeveel er precies is aangepast hieraan is niet helemaal duidelijk, maar de ontwikkelaar geeft aan dat de keuze van de speler meer impact moet gaan hebben. De game werd eerder deze maand uitgesteld tot 'eind dit jaar', hij had eigenlijk op 27 oktober uit moeten komen. Shadowlands wordt de achtste uitbreiding van World of Warcraft. Met deze uitbreiding wordt het klassensysteem aangepast en worden er nieuwe facties, dungeons en raids toegevoegd.

World of Warcraft: Shadowlands verschijnt in de nacht van 23 op 24 november om middernacht.

Bron: Tweakers

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Shadowlands

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

23 november 2020

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord