World of Warcraft: Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Trailer: World of Warcraft: Classic Burning Crusade cinematic getoond

Het was vanochtend al gelekt dat Burning Crusade naar WoW: Classickomt. Tijdens BlizzConline werd dit officieel bevestigd. De aankondiging ging gepaard met een cinematic die de veteranen terugbrengt naar de eerste uitbreiding. Ook werd bevestigd dat spelers straks zelf kunnen kiezen of ze in World of Warcraft: Classic willen blijven spelen, of ze de Dark Portal binnen willen gaan en in Outland de Burning Crusade-uitbreiding willen spelen.

World of Warcraft: Classic Burning Crusade verschijnt in 2021.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?