Trailer: World of Tanks krijgt tijdelijke Steel Hunter modus

Geplaatst:
Aangepast: 19 augustus 2019 19:41

In aanloop naar gamescom heeft Wargaming een nieuwe, tijdelijke modus voor World of Tanks aangekondigd. Steel Hunter haalt de inspiratie vooral uit de populaire battle royale-games.

De Steel Hunter modus brengt de oorlog naar de Dreamland alwaar je je tegenstanders te slim af moet zijn. Door je schuil te houden en je tank eerst te voorzien van upgrades, maak je een betere kans je tegenstanders tot puin te schieten. Het veilige gebied wordt gaandeweg de game vordert steeds kleiner en daarmee dus ook steeds lastiger om je staande te houden. Het uiteindelijk doel is om als laatste over te blijven. Het is een feestelijk jaar voor Wargaming's paradepaardje World of Tanks, door het jubileum is er momenteel ook een festival gaande.

De Steel Hunter modus is binnenkort tijdelijk speelbaar en duurt van 26 augustus tot en met 16 september.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord