Trailer: World of Tanks doet Berlijn aan

Geplaatst:
Aangepast: 9 juni 2020 23:01

Wargaming heeft vandaag een nieuwe map onthuld voor World of Tanks. Binnenkort is het ook mogelijk de oorlog te voeren in het Berlijn van de Tweede Wereldoorlog.

Een gehavend Berlijn vormt het decor van de nieuwe map Berlin voor World of Tanks. Met een trailer van ruim twee minuten heeft Wargaming gelijk bij de onthulling al een aardige sfeerimpressie voor ons om te bekijken. Het level brengt ons terug naar het Berlijn van 1945 en dat is ook goed te zien aan de staat waarin de stad zich verkeert. De map brengt veel herkenbare bezienswaardigheden met zich mee zoals Brandenburg Gate, Kroll Opera House, Lehrter Bahnhof en Tiergarten Park.

De map Berlin is vanaf aanstaande donderdag te verkennen in World of Tanks. De game wordt al sinds de release in 2010 goed ondersteunt door Wargaming. Zo is er vorig jaar nog ray tracing-technologie aan World of Tanks toegevoegd voor een meer realistische ervaring.

Bron: Wargaming
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord