World of Tanks

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 12 april 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Trailer: World of Tanks doet Berlijn aan

Wargaming heeft vandaag een nieuwe map onthuld voor World of Tanks. Binnenkort is het ook mogelijk de oorlog te voeren in het Berlijn van de Tweede Wereldoorlog.

Een gehavend Berlijn vormt het decor van de nieuwe map Berlin voor World of Tanks. Met een trailer van ruim twee minuten heeft Wargaming gelijk bij de onthulling al een aardige sfeerimpressie voor ons om te bekijken. Het level brengt ons terug naar het Berlijn van 1945 en dat is ook goed te zien aan de staat waarin de stad zich verkeert. De map brengt veel herkenbare bezienswaardigheden met zich mee zoals Brandenburg Gate, Kroll Opera House, Lehrter Bahnhof en Tiergarten Park.

De map Berlin is vanaf aanstaande donderdag te verkennen in World of Tanks. De game wordt al sinds de release in 2010 goed ondersteunt door Wargaming. Zo is er vorig jaar nog ray tracing-technologie aan World of Tanks toegevoegd voor een meer realistische ervaring.

BRON Wargaming

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?