Weird West
  • ONTWIKKELAAR Wolfeye Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: WolfEye Studios geeft informatie vrij Weird West

Devolver Digital geeft het woord aan WolfEye Studios om nog wat informatie te onthullen over Weird West. De actie/RPG werd vorig jaar onthuld tijdens The Game Awards.

De ontwikkelaar laat ons weten dat Weird West bestaat uit de verhalen van vijf hoofdpersonages. Ze zijn allen speelbaar en hebben een directe impact op het verhaal van de Devolver Digital-game. De game kan uiteraard meerdere keren gespeeld worden en complimenteert diverse speelstijlen. Zo kun je de nadruk leggen op combat, maar je kan je ook focussen op stealth en andere gimmicks. De setting is, zoals de titel al doet vermoeden, gebaseerd op het Wilde Westen. Er is komt echter wat meer fantasie bij kijken dan in het hoofdstuk van je geschiedenisboek. Een vendetta-systeem is ook aanwezig, dus pas op welke NPC's je onnodig kapot knalt. Alle keuzes die je namelijk maakt zijn permanent.

Weird West is beschikbaar in 2021 voor de pc en consoles. Welke consoles is nog niet bekend.

BRON Devolver Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?