Romancing SaGa 3
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Westerse releasedatum Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet Grace: Ambitions onthuld

De Westerse releasedatum van Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet Grace: Ambitions is eindelijk onthuld. We kunnen dit jaar nog aan de slag met beide games.

Tijdens de E3 had Square Enix al onthuld dat twee SaGa-games naar het Westen komen. De SaGa-serie is voornamelijk binnen de landsgrenzen van Japan gebleven. Nu komen er twee van die games echter ook onze kant op. De eerste game, Romancing SaGa 3, is een remaster van van de game die in 1995 op de SNES uitkwam. De tweede game die deze kant op komt, is SaGa Scarlet Grace: Ambitions. Dit is een spin-off voor de PS Vita die in 2016 in Japan werd uitgebracht.

Romancing SaGa 3 verschijnt 11 november digitaal voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation Vita, iOS en Android. SaGa Scarlet Grace: Ambitions verschijnt 3 december digitaal voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS en Android.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?