Trailer: Weird West krijgt console lancering in de herfst

Geplaatst: 15 juli 2021 21:45

In de nieuwste trailer van Weird West krijgen we te zien op welke consoles de actie/RPG lanceert. Daarnaast zien we ook een releasewindow en meer gameplaybeelden.

Weird West heeft een titel die je meteen vertelt waar de game over gaat. Weird West is een bizarre fantasie-vertaling van het Wilde Westen. In deze actie/RPG volg je vijf aparte verhalen. Van premiejager tot weerwolf, deze avonturen hebben allemaal iets unieks. De trailer moet ons echter doen geloven dat de verhalen uiteindelijk samengevoegd worden tot één geheel. Dialoog speelt een grote rol in Weird West, maar combat is echter ook aanwezig wanneer woorden niet genoeg zijn. Lees hier nog meer informatie over Weird West. Bekijk hier de onthullingstrailer van de actie/RPG.

Weird West verschijnt in de herfst voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Weird West

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Wolfeye Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord