Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Watch Dogs: Legion dit weekend gratis speelbaar

Watch Dogs: Legion is dit weekend gratis speelbaar. Het gratis weekend begint vanmiddag al.

Watch Dogs: Legion is inmiddels al een tijdje uit. Mocht je de game nog niet hebben gespeeld en twijfelen of het wel de moeite waard is, dan kun je natuurlijk Rudy's review van Watch Dogs: Legion raadplegen. Mocht je na het lezen van zijn ongezouten mening echter nog steeds twijfelen, dan kun je dit weekend de game ook gratis uitproberen. Het gratis weekend van Watch Dogs: Legion begint later vandaag en is beschikbaar op alle platformen. Tijdens het gratis weekend kun je het verhaal spelen tot aan het einde van Skye Larsen’s Op Line. Daarnaast is ook de online content van Watch Dogs: Legion beschikbaar. Je hebt hiervoor op de consoles wel een online abonnement nodig. Wanneer je na het spelen van het gratis weekend besluit om de volledige game aan te schaffen, dan kun je je progressie van het weekend gewoon meenemen.

Watch Dogs: Legion is vanaf 25 maart tot en met 28 maart gratis te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?