Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Wasteland 3

  • Ontwikkelaar InXile Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Wasteland 3: The Battle of Steeltown DLC onthuld

Er komt een nieuwe uitbreiding voor Wasteland 3 binnenkort uit. Wasteland 3: The Battle of Steeltown is de nieuwste DLC voor de RPG van InXile Entertainment.

Het nieuws werd aangekondigd via een nieuwe teaser trailer. Daarin zien we de nieuwe locatie waar Wasteland 3: The Battle of Steeltown zich gaat afspelen. De fabriek Steeltown is verantwoordelijk voor de productie van wapens, voertuigen en pantsers. Er blijkt echter iets fout te zijn gegaan binnen de fabriek. Een soort burgeroorlog is uitgebroken binnen de muren van het bedrijf en het is nu aan de speler om de conflicten op te lossen. Bekijk hier de review van Wasteland 3. Wasteland 3 kreeg onlangs een permadeath modus.

Wasteland 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. The Battle of Steeltown DLC is te downloaden vanaf 3 juni.

BRON Deep Silver

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?